NAILS LOUNGE STUDIO NOVI SAD

manikir i nadogradnja noktiju Novi Sad

Obavezno pročitati

Postojanost nadograđenih noktiju je individualna, zavisi od podloge samog prirodnog nokta, tehnike nadogradnje, plastičnog nastavka, spoljasnjeg faktora i Vaših navika.

Korekcija ili nega veštačkog nokta-radi se 2-3 nedelje nakon samog postavljanja.Kvalitetna korekcija i jednostavnije održavanje veštačkog nokta ne zavise samo od prirodnog nokta i nail dizajnera već i od toga da klijent čuva svoje nokte( što se odnosi na udarce,griženje ,dizanje teških stvari,kontakt sa hemijskim supstancama...)Oblikovani nokti zahtevaju neprestanu negu.

Kako prirodni nokat raste, mora se dodavati masa za popravku, zavisno od metode, svake 2 do 4 nedelje. Dok u slučaju prirodno vlažnih ili suvih noktiju korekcija mora da se radi i do jedne nedelje. Klijent s modeliranim noktima trebala bi posetiti svog majstora radi tretmana u proseku dva puta mesečno.

Lak se dobro zadržava na poliranim noktima i obično je u idealnom stanju tokom dve nedelje između poseta svom majstoru.U slučaju ako Vam se polomi jedan nokat nikako ne smete sami odstranjivati ostale. Nadograđene nokte možete skinuti posle mesec dana, nikako pre (i to samo stručno lice) da ne bi oštetili prirodnu površinu nokta.

Ako imate nadograđene nokte ni u kom slučaju ne koristiti skidače laka sa acetonom (u svakom slučaju treba izbegavati jer isušuje prirodni noktnu plastinu).

Ako radite nadogradnju na tipsama izbegavajte kontakte sa hemikalijama pošto možete razložiti hemijski sastav lepka i same tipse koja je od plastike.

Ako imate nadograđene nokte akrilom(može doći do žutenja noktiju) izbegavajte sredstva za samopotamnjivanje i izlaganje noktiju jakom suncu ili solarijumu bez predhodno zaštićenog nokta specijalnim sredstvom za odbijanje UV zračenja.

Zbog procesa potpune polimerizacije (učvršćivanja) koje traje od 24 do 48 sati korišćenjem gela ili akrila ne preporučuje se izlaganje vlagi, prljavštini i hemikalijama.

Izbegavajte mehaničku obradu noktiju jer se stvara velika toplota i za efekat ima da nokti izgledaju kao da su udareni ili počinju da se odslojavaju.

U slučaju pojave alergijske reakcije(crvenilo, stalno peckanje i bolove) nadogradnju treba skinuti i obratiti se lekaru dermatologu.

            

           DAME ČUVAJTE SVOJE NOKTE

                                                          manikir majstor i nail dizajner Branislava Potapenko 

 

drupal hit counter

Dobrodosli

Nove slike

Novi video

2020 views - 6 comments
2258 views - 0 comments
3317 views - 0 comments

Upcoming Events

Dodaj na Facebook

Share on Facebook

Lajkujte moju stranicu

Chekiraj se na Foursquare

Twitter Updates

Nasa Facebook stranica

Recent Forum Posts

Recent Blog Entries

Music


This text will be replaced by the flash music player.