NAILS LOUNGE STUDIO NOVI SAD

manikir i nadogradnja noktiju Novi Sad

Vrste manikira

Klasični manikir( mokri ili suvi ).

Mokri manikir se radi kada klijent ima pojedene nokte zapuštenu kutikulu ili traumirane nokte (suve i lomljive), a sastoji se od osnovne pripreme ruku, pravljenja forme nokta, razmekšavanja kutikule u specijalnom rastvoru i njeno uklanjanje manikirnim instrumentom, uklanjanja zanoktica, masaže ruku, masaže kutikule i poliranja noktiju.

Suvi manikir obuhvata sve gore navedeno osim razmekšavanja kutikule.

Evropski manikir

obuhvata sve gore navedeno s tim da se uklanjanje kutikule radi specijalnim sredstvima bez korišćenja manikirnih instrumenata.

Francuski manikir

Karakteristika francuskog manikira je to da su krajevi nokta oslikani belim lakom i pokriva se celokupna površina lakom svetljijih nijansi.

Muški manikir

obuhvata pripremu ruku, izbelivanje noktiju, uklanjanje žuljeva, masaža ruku i poliranje noktiju

Dečiji manikir

obuhvata osnovnu pripremu ruku, lagana masaža, lečidne tretmane za ruke.

Tretmanski manikir

Vrući manikir se radi klijentima sa veoma suvim noktima i traumiranim noktima jer se radi sa specijalnim losionima koji služe za lečenje ruku i noktiju. Obuhvata osnovnu pripremu, potapanje ruku u topli losion, masaža, poliranje noktiju.

Sa kamenom

manikir sa kamenom se radi u slučaju žuljeva, ogrubele kože ruku i zadebljale kože oko noktiju. Radi se sa specijalnim kamenom

Lux manikir

Vlaži kožu i obezbeđuje neobhodne vitamine korišćenjem mineralnih soli, ulja žožobe, ruže, maslinovog ulja, šećerne terapije itd. U ovaj tretman spada i korišćenje esencijalnih ulja zbog čega se može nazivati spa manikir sa aromaterapijom.

 

 

Uz svaki manikir može se raditi po želji klijenta lakiranje noktiju u željenoj boji ili tretmanskim lakovima za jačanje noktiju

drupal hit counter

 

Dobrodosli

Nove slike

Novi video

2020 views - 6 comments
2258 views - 0 comments
3317 views - 0 comments

Upcoming Events

Dodaj na Facebook

Share on Facebook

Lajkujte moju stranicu

Chekiraj se na Foursquare

Twitter Updates

Nasa Facebook stranica

Recent Forum Posts

Recent Blog Entries

Music


This text will be replaced by the flash music player.